Bulbul Kasida

Pronarët kërkojnë ndihmë apo emergjencë manual

A keni ndonjë emër Subhan
Në kopshte e vendit kanë qenë
Është diçka bencileyin gabuar
Nightingale çuditshme cicërima

Chirping Nightingale bilbili këndoj
Thuaj Nightingale shtuar në vështirësi
Problemi im është mjaftë për mua
Dhe ju thoni bilbili shtuar

Unë e di që ju jeni në dashuri bye
Gul, i cili edhe në rast
Një gonxhe trëndafili në kopsht
Ka hedhur përhumbur Nightingale

Chirping Nightingale bilbili këndoj
Thuaj Nightingale shtuar në vështirësi
Problemi im është mjaftë për mua
Dhe ju thoni bilbili shtuar

Unë e di që ju jeni në Verde dashuri
Ka mjaft e vështirë për të Cünûn
Probleme në mizë maji tim
Dhe ju thoni bilbili shtuar

Chirping Nightingale bilbili këndoj
Thuaj Nightingale shtuar në vështirësi
Problemi im është mjaftë për mua
Dhe ju thoni bilbili shtuar

Nuk mund të përfundojë prag
Jeni Derya Deniz kalon
A bencileyin Nama-car
Ju ende thonë bilbili

Chirping Nightingale bilbili këndoj
Thuaj Nightingale shtuar në vështirësi
Problemi im është mjaftë për mua
Dhe ju thoni bilbili shtuar

A Nightingale të sillen
A jeni të kundërsulm kafaze
A jeni pikëllimin bencileyin
Nightingale çuditshme cicërima

Chirping Nightingale bilbili këndoj
Thuaj Nightingale shtuar në vështirësi
Problemi im është mjaftë për mua
Dhe ju thoni bilbili shtuar

Delfinët e trupit duke thënë AKP
Duke thënë se nuk dele në Botë
Në agim "për të drejtën," ai
Mos harrojmë bilbili

Chirping Nightingale bilbili këndoj
Thuaj Nightingale shtuar në vështirësi
Problemi im është mjaftë për mua
Dhe ju thoni bilbili shtuar

Lini një koment

Mesazhi juaj