Katrina janë deti

"Është shumë e lehtë për të mposhtur dikë, është për të fituar një të vërtetë e vështirë."

Boronicë (Kiren) Tarhana

AnGpTuUlCv8ggzwK0wGcqrXQuzjwt7g9dY2LVhCPij1z

Materialet:
Boronica të kuqe
Kripë
Miell

Përgatitja:

Kastrati, larë immaculately. Ajo ka pritur disa ditë deri zbutur. Zbutur 1 kg.n 100 g. Kripë është shtuar në konsideratë. Cook deri tërësisht për të shtypur konsistencë në janar.

Ajo është e lejuar të ngrohtë. Vështirë për të të shtohet në miellin brumosur aq afër sa ajo merr të ngrohtë të bëhet brumë.

Duke e lënë atë në grimca të vogla janë vendosur në një tabaka të pastër. Kërko për kokë është bërë. Kështu, ajo bëhet gati thatë. Fërkim grimcat është reduktuar më tej. Përsëri përhapet URL. Një pak më shumë e thatë. Përsëri fshij.

Ai kaloi nëpër filtrin. Sini përhapet. Ndërkohë të thata të përziera.

Ruhen në qese leckë. Tarhan ynë është gati.

Finely copëtuar hudhër në vaj para gatimit; përkthyer. ujë, llokoçis për përzierje me gatuar tarhana shtesë. Ajo shërbeu nxehtë. Salt nuk mund të hidhen poshtë. Për mbrojtjen sepse janë përdorur tarhana bërë shumë kripë.

Ju bëftë mirë.

Shënim:

Për të marrë ngjyra nuk duhet të jenë tharë në diell.
Uji duhet të bëhet pa shtimin.

Ne kemi përdorur të jetë ...

Gruaja e vjetër, në heshtje u largua nga dhoma. Tingulli i sallës me nipin e nuses:
"Biri im, tavolinë gati, kam vënë supë; hëngrën nga ftohje edhe eja! .. "
Zëvendësuar nga cep Hall, ku uleshim në mbështetëse të sjella nga fshati i vet. Fëmija pa gjyshen:
"-Babaannecig, Ejani të hani së bashku ..!", Ka thënë ai.
Pas plake psherëtiu mânidâ mënyrë:
"Burrat e pabanueshme -Home vijnë në tryezë darkë. Sidomos babai yt të vijë, hamë bashkë, inshallah! ", Tha ai.
Shtëpinë e nuses;
"Oh Nëna, ajo e përdorur për ta! .. Tani ulen në tryezë darkë të uritur, është fjala për të vendosur." Tha ai. Grua e vjetër:
"Një vajzë, se si njerëzit e një letrar, Hayashi, në qoftë se modestia, ndershmëria dhe është edhe shtëpia e letrare."
Nip nuk mund të qëndrojë me ndërhyri me sarkazëm:
"Gjyshja -Apo, dëlirësia e këtyre shtëpive ... Më thuaj, çfarë është ajo, unë pyes veten! .." Tha ai.
Gruaja e vjetër filloi të flasë:
"Ne mësuam -Ne jetesë më të mirë për nënat e reja në të gjithë tonë para etërve tanë. Baba ynë në shtëpi, nëna nuk i përshtatet këmbët tona kur kemi arritur, ne tha se ne nuk do të jetë i madh nëse e drejta për të inkorporojë të flasë. Shërim ynë i shpejtë është i madh hyri në dhomë, i japim hapësirë ​​që ata të ulen deri. Ne mund të zgjasë dorën në tryezë sesa babai kurrë nuk mund të ulen në tryezë.
Ati ynë do të vijë ", Bismillah» tërheq «urdhëruar Eja." Ai thotë. Së fundi, paqja ne të gjithë të fillojnë të hahet vëllezërit dhe motrat tona ... lexojmë Duas tabelën me ne si. Mos vallë ke ngrënë ndonjëherë një vakt të familjes të jetë e shijshme? Kjo është tryeza letrare, baby! .. "
Nipi:
"A nuk të thashë merrni në depresion në fytyrën e -Kjo up! Babaannecig presion", tha ai.
"Jo, dashuria është respekt për kohën tonë që fëmija im kishte mbetur të pazgjidhura. Dashuria kurrë nuk do të kishte hyrë në mjaft depresion. Ushqimet ishin të shijshme, ishte fle shumë të relaksuar. Ju e dini se çfarë? Unë jam këtu për herë të parë kam dëgjuar fjalën depresion, dhe madje edhe kishte dikush privuar nga një mendje në fshatin tonë ", Crazy ibram» është përpiluar. Perëndia, ai ishte aq i lumtur që edhe unë nuk mund të them. Mbrëmje deri në rrugë për të luajtur me fëmijët, një klikim të dera është e hapur; «Unë jam i uritur Abe, i dha BE-ja në ujë!" Ai thotë. Cila derë do të telefononi uritur nuk do të kthehet. Sa më gjatë flokët, edhe rruhet berber, lani hamamci së bashku. E premte tregton sasi në dorë, edhe në qoftë se ata morën namazin. Pra, askush nuk mund ta përjashtojë atë ..
Tani ka një gjë respekt. Shikoni respekt edhe për shtëpinë në këtë qytet! Gjithkush duket të jetë në mbrëmje perdes që mbulon të gjithë brenda shtëpisë duket, por askush nuk i zënë ngushtë. Ne barazim perde tonë trashë filluar të errët përsëri, atëherë ne djeg shtëpinë e dritës. Do edhe mirësjelljes të ndryshojë perde tanë të mbyllur gjatë; shuan dritën, kështu që ne kemi ndryshuar vendin tonë në mbledhje mbi të. Ne mendojmë e fytyrës sonë zemëruar edhe u Shadow mund të shihet nga jashtë. "
Ndërkohë, nusja, u ngrit nga froni i tij, u tërhoq pëlhurat e dhomës me një ton sikletshme.
"-" Pritja e letrare, është e sigurt se tërhequr para perdes "telashe ynë i madh ....
Shtëpi, të cilat ai ishte në oborrin e rrethuar me mure të madhe askush nuk mund të ul receptorin e telefonit të brendshme në mes të madh, ata do të duhet të mirësjelljes për edhe folks në shtëpi. Unë jam veshur baggy rinjtë se unë rri në litar para, nëna ime erdhi menjëherë; «Vajza ime, babai im doli oborrin e sotme, pantallona tuaj gjera perden, kam hyrë në fund të turpit tokë. Përsëri ajo u shfaq në lartësi, var në litar në anën e pasme të larjes .. mbuluar në krye të një napë të gjatë, atëherë shulat ... ju shikoni se çfarë është nën! .. Dëlirësia ynë, kur letrare kanë një të shkojnë, jo besimin tonë të qartë .. ", tha ai. Sigurisht, unë kam qenë në 12 vjet, dhe nëna ime më thoshte se kam hyrë ato në pjesën e poshtme të tokës. Oh, kështu që tani? Kam marrë një frymë të fundit ai shkoi në ballkon, fqinjët, të gjitha lavanderi ishte e si pa shpërblim, unë ecur drejtë nga turpi.
Sot, ushqimet janë ngrënë jashtë, "syrin e djathtë» që po ndodh, askush nuk kujdeset. Kush vjen në shtëpi nga pazari në qese plastike transparente; Ka fusha nuk mund të merrni atje. E drejta sy, xhelozia ndodh në ato humbje ... A është kjo fëmija im do të shërohet ndonjëherë? Profeti salallahu alejhi bekimet tona: "Mos mundo të afërmin tënd me erën e vakt tuaj.» Ai e pyet. Sot, me erë, gjithmonë thirrja për namaz është dhënë atyre flaunted përreth. Ai jep mungesë të ripërtërihet brenda jush, sigurisht. Pastaj «depresioni» Mjeku tha ai të vijë këtu.
Ka më shumë se një shtëpi letrare që kjo është ndoshta më e rëndësishmja ... çfarë ka ndodhur në shtëpi, asnjëherë jashtë pashqiptuar; i cili mundi, i dehur i cili, studime muhabbetleş, lufton ... Kjo është konsideruar si shtëpia e dëlirësisë dhe askush nuk ishte i papërshkrueshëm. Pra, problemet janë zgjidhur lehtësisht nëpër shtëpi. Përhapur tashmë rreth asaj që Profeti, sidomos ato në mes burrit dhe gruas është një mëkat i madh gjithmonë tregon traditën, nuk leylacım .. ", tha nusja ... mënyra zënë ngushtë Leyla:
"Po, Mama." Mund të them.
Nipi:
"-Babaannecig Unë tani kam diçka të quajtur Facebook; marrë një pamje të shtatë gjërat që njerëzit janë duke demonstruar në restorante që ata të shkojnë në mijëra njerëz! .. "
"Çfarë një turp ... A është -Aayy thotë se askush nuk ha?"
"Oh, Mommy, ata kanë fotografi të secilit rast. Vendi ku ata turne, hanin ushqim dhe pije e tyre, të marrë sendet dhe rrobat e tyre, dhe madje edhe të ndajnë me shënimet e shkruara në lule të marra nga populli, zotërinj ... "
"Unë -Yavruu, ju thoni çfarë? Fundi i botës do të thyejnë model theu ... Shtëpi model qëndruar lakuriq ... "Ai vazhdoi të shpjegojë në lot, tha:
"Ne mësojmë të ecë krah për krah me -Ne R djemtë tanë. Tani një luftë në mes, jo si në mes ... Sigurisht, nuk ka privatësi zhduk, si dhe intimiteti nuk mbetet. Bekimet e shtëpisë është e respekt të madh. Dëlirësinë e shtëpisë është i mbuluar me perde. Dëlirësia është dashuri, është privacy. Modestia e syve, qepallat. Dëlirësinë e trupit, veli. A nuk do të turpërohet, Haya, është një besim nga shkurt Shikoni ju, unë do të tregoj një histori që nëna ime më tha. AMSA tha se historia, emri i tregimit ... Në fakt, një kuptim Hadith-i-Hadith shenjtë e profetit të Perëndisë, si edhe ... Pra, le Zotin, nëse fjalët e hadithit se Pejgamberi ka thënë në fjalët e tij ...
Ky hadith-i-kudsîy:
"All-llahu, duke krijuar në kohën e Profetit Adam Gabriel Profetit i sollën tri dhurata: Shkenca, Haya, mendjen. Ai i tha: "Ajo që Adami .. Zgjidhni gjuhën e tyre ..»!
Profeti Adami zgjodhi në mendje. Xhibrili as testiseve, dhe provinca u urdhërua të kthehej në autoritetin e tyre. Haja dhe njohuri të thonë:
"-Ne World-i ervâh (shpirti në botë) unë kam gjithmonë së bashku. Ne kurrë nuk ndanë njëri nga tjetri. Pas hyrjes në shpirtrat e trupit janë në të njëjtën mënyrë. Dhe pa marrë parasysh se ku në mendje, ne kemi nevojë për atë.
Xhibrili as ajo është e vendosur në vendet tuaja! .. "Ai mendjet duke u urdhëroi mendjes, zemrës, njohuri, Haya gjithashtu u zhvendos shqyrtim."
Këtu, siç shpjegohet në këtë shenjtë Hadith-i është sy autoriteteve Hayan. Prandaj, është e rëndësishme për të mbrojtur sytë tanë dhe për të mbajtur gjërat nën kontroll, si dhe apel sy ... "
Nusja:
"-You're Drejta, Mama, ne kemi rritur kriza jonë grabitur nderin tonë." Tha ai.
Lugë nipi heshtje e majta:
"Si unë dhe filloi të hajë -I Ati im, Mommy", tha ai.
Ndikimi në fëmijët e parë atë që ai tha se Gjyshe lavdërojë Allahun në një mënyrë të qetë.
Gruaja e vjetër, në heshtje u largua nga dhoma. Tingulli i sallës me nipin e nuses:
"Biri im, tavolinë gati, kam vënë supë; hëngrën nga ftohje edhe eja! .. "
Zëvendësuar nga cep Hall, ku uleshim në mbështetëse të sjella nga fshati i vet. Fëmija pa gjyshen:
"-Babaannecig, Ejani të hani së bashku ..!", Ka thënë ai.
Pas plake psherëtiu mânidâ mënyrë:
"Burrat e pabanueshme -Home vijnë në tryezë darkë. Sidomos babai yt të vijë, hamë bashkë, inshallah! ", Tha ai.
Shtëpinë e nuses;
"Oh Nëna, ajo e përdorur për ta! .. Tani ulen në tryezë darkë të uritur, është fjala për të vendosur." Tha ai. Grua e vjetër:
"Një vajzë, se si njerëzit e një letrar, Hayashi, në qoftë se modestia, ndershmëria dhe është edhe shtëpia e letrare."
Nip nuk mund të qëndrojë me ndërhyri me sarkazëm:
"Gjyshja -Apo, dëlirësia e këtyre shtëpive ... Më thuaj, çfarë është ajo, unë pyes veten! .." Tha ai.
Gruaja e vjetër filloi të flasë:
"Ne mësuam -Ne jetesë më të mirë për nënat e reja në të gjithë tonë para etërve tanë. Baba ynë në shtëpi, nëna nuk i përshtatet këmbët tona kur kemi arritur, ne tha se ne nuk do të jetë i madh nëse e drejta për të inkorporojë të flasë. Shërim ynë i shpejtë është i madh hyri në dhomë, i japim hapësirë ​​që ata të ulen deri. Ne mund të zgjasë dorën në tryezë sesa babai kurrë nuk mund të ulen në tryezë.
Ati ynë do të vijë ", Bismillah» tërheq «urdhëruar Eja." Ai thotë. Së fundi, paqja ne të gjithë të fillojnë të hahet vëllezërit dhe motrat tona ... lexojmë Duas tabelën me ne si. Mos vallë ke ngrënë ndonjëherë një vakt të familjes të jetë e shijshme? Kjo është tryeza letrare, baby! .. "
Nipi:
"A nuk të thashë merrni në depresion në fytyrën e -Kjo up! Babaannecig presion", tha ai.
"Jo, dashuria është respekt për kohën tonë që fëmija im kishte mbetur të pazgjidhura. Dashuria kurrë nuk do të kishte hyrë në mjaft depresion. Ushqimet ishin të shijshme, ishte fle shumë të relaksuar. Ju e dini se çfarë? Unë jam këtu për herë të parë kam dëgjuar fjalën depresion, dhe madje edhe kishte dikush privuar nga një mendje në fshatin tonë ", Crazy ibram» është përpiluar. Perëndia, ai ishte aq i lumtur që edhe unë nuk mund të them. Mbrëmje deri në rrugë për të luajtur me fëmijët, një klikim të dera është e hapur; «Unë jam i uritur Abe, i dha BE-ja në ujë!" Ai thotë. Cila derë do të telefononi uritur nuk do të kthehet. Sa më gjatë flokët, edhe rruhet berber, lani hamamci së bashku. E premte tregton sasi në dorë, edhe në qoftë se ata morën namazin. Pra, askush nuk mund ta përjashtojë atë ..
Tani ka një gjë respekt. Shikoni respekt edhe për shtëpinë në këtë qytet! Gjithkush duket të jetë në mbrëmje perdes që mbulon të gjithë brenda shtëpisë duket, por askush nuk i zënë ngushtë. Ne barazim perde tonë trashë filluar të errët përsëri, atëherë ne djeg shtëpinë e dritës. Do edhe mirësjelljes të ndryshojë perde tanë të mbyllur gjatë; shuan dritën, kështu që ne kemi ndryshuar vendin tonë në mbledhje mbi të. Ne mendojmë e fytyrës sonë zemëruar edhe u Shadow mund të shihet nga jashtë. "
Ndërkohë, nusja, u ngrit nga froni i tij, u tërhoq pëlhurat e dhomës me një ton sikletshme.
"-" Pritja e letrare, është e sigurt se tërhequr para perdes "telashe ynë i madh ....
Shtëpi, të cilat ai ishte në oborrin e rrethuar me mure të madhe askush nuk mund të ul receptorin e telefonit të brendshme në mes të madh, ata do të duhet të mirësjelljes për edhe folks në shtëpi. Unë jam veshur baggy rinjtë se unë rri në litar para, nëna ime erdhi menjëherë; «Vajza ime, babai im doli oborrin e sotme, pantallona tuaj gjera perden, kam hyrë në fund të turpit tokë. Përsëri ajo u shfaq në lartësi, var në litar në anën e pasme të larjes .. mbuluar në krye të një napë të gjatë, atëherë shulat ... ju shikoni se çfarë është nën! .. Dëlirësia ynë, kur letrare kanë një të shkojnë, jo besimin tonë të qartë .. ", tha ai. Sigurisht, unë kam qenë në 12 vjet, dhe nëna ime më thoshte se kam hyrë ato në pjesën e poshtme të tokës. Oh, kështu që tani? Kam marrë një frymë të fundit ai shkoi në ballkon, fqinjët, të gjitha lavanderi ishte e si pa shpërblim, unë ecur drejtë nga turpi.
Sot, ushqimet janë ngrënë jashtë, "syrin e djathtë» që po ndodh, askush nuk kujdeset. Kush vjen në shtëpi nga pazari në qese plastike transparente; Ka fusha nuk mund të merrni atje. E drejta sy, xhelozia ndodh në ato humbje ... A është kjo fëmija im do të shërohet ndonjëherë? Profeti salallahu alejhi bekimet tona: "Mos mundo të afërmin tënd me erën e vakt tuaj.» Ai e pyet. Sot, me erë, gjithmonë thirrja për namaz është dhënë atyre flaunted përreth. Ai jep mungesë të ripërtërihet brenda jush, sigurisht. Pastaj «depresioni» Mjeku tha ai të vijë këtu.
Ka më shumë se një shtëpi letrare që kjo është ndoshta më e rëndësishmja ... çfarë ka ndodhur në shtëpi, asnjëherë jashtë pashqiptuar; i cili mundi, i dehur i cili, studime muhabbetleş, lufton ... Kjo është konsideruar si shtëpia e dëlirësisë dhe askush nuk ishte i papërshkrueshëm. Pra, problemet janë zgjidhur lehtësisht nëpër shtëpi. Përhapur tashmë rreth asaj që Profeti, sidomos ato në mes burrit dhe gruas është një mëkat i madh gjithmonë tregon traditën, nuk leylacım .. ", tha nusja ... mënyra zënë ngushtë Leyla:
"Po, Mama." Mund të them.
Nipi:
"-Babaannecig Unë tani kam diçka të quajtur Facebook; marrë një pamje të shtatë gjërat që njerëzit janë duke demonstruar në restorante që ata të shkojnë në mijëra njerëz! .. "
"Çfarë një turp ... A është -Aayy thotë se askush nuk ha?"
"Oh, Mommy, ata kanë fotografi të secilit rast. Vendi ku ata turne, hanin ushqim dhe pije e tyre, të marrë sendet dhe rrobat e tyre, dhe madje edhe të ndajnë me shënimet e shkruara në lule të marra nga populli, zotërinj ... "
"Unë -Yavruu, ju thoni çfarë? Fundi i botës do të thyejnë model theu ... Shtëpi model qëndruar lakuriq ... "Ai vazhdoi të shpjegojë në lot, tha:
"Ne mësojmë të ecë krah për krah me -Ne R djemtë tanë. Tani një luftë në mes, jo si në mes ... Sigurisht, nuk ka privatësi zhduk, si dhe intimiteti nuk mbetet. Bekimet e shtëpisë është e respekt të madh. Dëlirësinë e shtëpisë është i mbuluar me perde. Dëlirësia është dashuri, është privacy. Modestia e syve, qepallat. Dëlirësinë e trupit, veli. A nuk do të turpërohet, Haya, është një besim nga shkurt Shikoni ju, unë do të tregoj një histori që nëna ime më tha. AMSA tha se historia, emri i tregimit ... Në fakt, një kuptim Hadith-i-Hadith shenjtë e profetit të Perëndisë, si edhe ... Pra, le Zotin, nëse fjalët e hadithit se Pejgamberi ka thënë në fjalët e tij ...
Ky hadith-i-kudsîy:
"All-llahu, duke krijuar në kohën e Profetit Adam Gabriel Profetit i sollën tri dhurata: Shkenca, Haya, mendjen. Ai i tha: "Ajo që Adami .. Zgjidhni gjuhën e tyre ..»!
Profeti Adami zgjodhi në mendje. Xhibrili as testiseve, dhe provinca u urdhërua të kthehej në autoritetin e tyre. Haja dhe njohuri të thonë:
"-Ne World-i ervâh (shpirti në botë) unë kam gjithmonë së bashku. Ne kurrë nuk ndanë njëri nga tjetri. Pas hyrjes në shpirtrat e trupit janë në të njëjtën mënyrë. Dhe pa marrë parasysh se ku në mendje, ne kemi nevojë për atë.
Xhibrili as ajo është e vendosur në vendet tuaja! .. "Ai mendjet duke u urdhëroi mendjes, zemrës, njohuri, Haya gjithashtu u zhvendos shqyrtim."
Këtu, siç shpjegohet në këtë shenjtë Hadith-i është sy autoriteteve Hayan. Prandaj, është e rëndësishme për të mbrojtur sytë tanë dhe për të mbajtur gjërat nën kontroll, si dhe apel sy ... "
Nusja:
"-You're Drejta, Mama, ne kemi rritur kriza jonë grabitur nderin tonë." Tha ai.
Lugë nipi heshtje e majta:
"Si unë dhe filloi të hajë -I Ati im, Mommy", tha ai.
Ndikimi në fëmijët e parë atë që ai tha se Gjyshe lavdërojë Allahun në një mënyrë të qetë.

Nëse ju nuk bëni si një kancer, ushqyer atë!

Gjatë çdo student mëson mjeku, Otto Warburg shpikje.
Warburg shkaku më themelore biokimike nga kanceri në vitin 1930, që zbuloi se ajo që e dallon një të shëndetshme qeliza anser k qelizë.
Kjo është aq e rëndësishme një zbulim që fituara Otto Warburg çmimin Nobel.
Nga Otto Warburg është shkaku themelor i kancerit.
Kjo do të thotë se qelizat normale e frymëmarrjes oksigjenit të trupit, oksigjen është zhvendosur nga frymëmarrje qelizore -anaerobik-.
Shpikje Warburg na tregoni çfarë tjetër?
Së pari, kanceri metabolizohet shumë ndryshe nga qelizat normale.
Qelizat normale kërkojnë oksigjen; qelizat e kancerit të shmangur oksigjen.
Terapi oksigjeni Hyperbaric është një metodë që përdoret në klinika alternative trajtimin e pacientëve me kancer.
Çdo gjë tjetër që na tregon shpikjes në fjalë, një kancer fermentimi (fermentimi), është se ajo është metabolizohet nga procesi.
Metabolizmin e qelizave të kancerit është më i madh se 8 herë metabolizmin normale.
Nëse do të kombinohen çdo gjë që kemi thënë më lart, ajo zbulon tabelën e mëposhtme:
Trupi punon në kapacitetin e vazhdimisht duke u përpjekur për të ushqyer kancerin.
Kanceri është në prag të vdekjes nga uria dhe të vazhdueshme kërkesat për të ushqyer veten nga trupi.
Nëse futje ushqimi është prerë uria fillon të vdesë nga kanceri.
Panevojshme për të ushqyer veten nuk mund të sigurojë trupin të prodhojë sheqer. ..
Ky sheqer nga proteinat deri sindromi kaheksia gërryes (cachexia) quhet.
Trupi cachexia nga proteinat (Po, keni dëgjuar të drejtë, në vend se karbohidratet ose yndyrë, nga proteina), "gluconeogenesis" (ri prodhimi glukozës) Procesi i sheqerit nuk është marrë.
Kjo sheqeri ushqen kancerin. Trupi përfundimisht tërheq veten duke u përpjekur për të ushqyer qelizat e kancerit mohoj.
Tani, ai ka mësuar se kanceri i ushqen sheqerna, nuk ka kuptim për të ushqyer karamele ju vijnë?
Pra, një dietë e pasur me karbohidrate të aplikojë?
Sot, shumë ushqyesve që janë aplikuar terapi kundër kancerit (ata janë gjithashtu të punojnë), për shkak se një ditë dikush e pa lidhjen midis diabetit dhe kancerit.
Këto terapi nuk janë të lejuara ushqime të pasura me karbohidrate.
Terapi nuk lejohet në ndonjë nga sheqerit shkak sheqeri ushqen kancer.
Pra, mjeku juaj se pse këto fakte i thotë? Kush e di?
Ndoshta personi nuk është që ju, mjeku juaj do të trajtojnë kancerin, ai mendon se.
Ndoshta ai ka dëgjuar për shpikjen e Otto Warburg, por nuk mundi të përfundonte pjesët e mbetura.
Ndoshta ajo nuk ka asgjë për të mësuar rreth asaj se si të ushqyer mirë.
Në të vërtetë, një nga agjencitë qeveritare të SHBA deri në vitin 1978, të pretendojë se ka pasur një interes në dietën e kancerit !! !!
Kanceri dhe diabeti janë në dijeni të këtyre lidhjeve, ajo doli me terapi të shquar. Një prej tyre "është laetrile.
Më shumë se 50 për qind e pacientëve Kaşeksial sulfat hydrazine për të ndaluar procesin e gluconeogenesis ato është një tjetër.
Sot, kimioterapia Universitetin e Minesotës në një "bombë të mençur", është duke punuar në.
Bomba zgjuar mund të themi se ka një shtresë në të drogës.
Farmaceutike, kur përballen me një oksigjen gjuajtje nga shtresë e trupit.
Release kimioterapia për të shkatërruar kancerin. Sepse oksigjen vetëm zona në trup është rajon i keq.
Tentimi për të mohoj e kancerit qelizat janë edhe terapi ushqyese.
Pacientët që e di se çfarë është si kanceri, shmangur të hahet e tyre.
Kanceri, të ardhurat në vend se ushqime të papërpunuara, si ushqim i gatuar.
Procesi i gatimit shkatërron enzimat dhe vitaminat në ushqim.
Gjithashtu, mbani në mend se ju e doni kancerin karamele.
Nëse ju nuk bëni si kancer tuaj, ushqyer atë!
Përdorimi sweeteners në vend të sheqerit nuk është zgjidhje
Nëse keni ndërmend të përdorni sweeteners në vend të sheqerit, ju keni rënë në një kurth.
Sheqer diabetik që dëme serioze në trup, është vërtetuar nga hulumtimet.
Për shembull, Food and Drug Administration (FDA) për të gjitha llojet e ushqimit që përmban sakarinë "dëmshme. Kafshët ishin në testet në shkaktojnë kancerin. "Ai parashikonte që çështja e mandatit. Sweeteners të tjera të tilla si aspartame dhe efektet anësore sukraloz përfshijnë ushqim duhet të shmanget për shkak.
(Shënim i redaktorit: Për fat të keq, asnjë deklaratë të tillë, askush nuk).
Burimi: International Wellness Directory
Si sheqeri konsumi është rritur në dy shekujt e fundit?
Konsumi vjetor për frymë i çaj me sheqer, në afërsi të 5 kg deri 50 kg në vitin 1815 në Angli në vitin 1970 është e tejkaluar.
Qytetarët amerikanë në mes të viteve 1970-2000, krahasuar me vitin e kaluar, ata konsumojnë 100 litra më shumë sheqer pije të buta në vit.
Ajo nuk është më situatë shumë e ndryshme në Turqi.
Fëmijët janë përdorur nga sheqeri i madh dhe wildly dhe miell të bardhë.
Duke pasur parasysh se e gjithë kjo informatë është e theksuar qartë pse të kancerit.
Të paktën dy të tretat e kancerit mund të parandalohen nga masat e mëposhtme;
* Dhe rezistenca e re insulinë duke shmangur sheqer.
* Nuk ka asnjë mënyrë përmban sweeteners dhe sheqer diabetik 'dritë' konsumojnë ushqime të lehta dhe pije.
* Shtues u shtuar, ngrënë ushqime të paketuara. Ndiqni dietën paleolitike.
* Hani shumë fruta të freskëta dhe perimeve.
* Get mjaft omega-3; luledielli, misër, sojë, pambuku dhe për të hequr dhjamin nga dietën margarinë juaj. Vend të kësaj, vaj ulliri dhe të kafshëve natyrore yndyrna (gjalpë, dhjamë dhe sallon)
* Kefir, kos, turshi, uthull, shegë dhe prishin tilla si probiotic (mikrobe të dobishme), ushqehen me ushqim të pasur.
* Hani mish dhe vezë e kafshëve të lira roaming.
* Shmangni sa më shumë nga qumështi i pasterizuar. Tüketmeyin.mümk përdorimin e mundshëm të kartoni qumështit buall qumësht. Në vend të qumështit, produktet e qumështit (kos, djathë) preferojnë.
* Dita dy karafil të hudhër dhe / apo qepëve konsumohen 1.
* Konsumi ditor 1-2 lugë çaji me pluhur shafran i Indisë.
* Hani çaj të gjelbër dhe të zi (unsweetened !!!!).
* Qëndro larg nga stresi.
* Vëzhgoni mirë.
* Nga toksina mjedisore dhe të qëndrojnë larg nga cigaret.
* Për të rritur nivelet e vitaminës D në mënyrë të balancuar dielli
ose të marrë vitaminë D shtojcave.
* Shkalla Mjaft në Ushtrimin !!!!
* Mos përdorni alkool.
* Mos hani produkte të përpunuara soje.
* Gatim metodat tradicionale (steaming, steaming) dhe kuzhinier. Furrat Turbo mund të përdoren.
* Metoda të shpejta gatim (të tilla si mikrovalë) mund të çojë në humbje lëndë ushqyese; ato mund të jenë edhe kancerogjene !!!!
* Më shumë tokë (merak), zgjidhni gotë ose pots konservuar bakrit.
Pots Enameled çeliku dhe janë preferencat më vonë.
* Asnjëherë mos përdorni Teflon dhe alumini.
Prof. Dr. Ahmet Aydin
IU Fakulteti i Mjekësisë.
Shëndeti fëmijë dhe Sëmundjet
Shef i Departamentit të Metabolizmi dhe të ushqyerit

"Ndershmëria është një pronë e shtrenjtë nuk bën njerëz të lirë. "

Pyetni lutjet e zemrave të pikëlluarve. Sepse thesar është e fshehur në zemër shkatërruar.!

"Kurrë nuk kam shitur ose i pavlefshëm për shkak se miqtë e mi nxjerr, ose të pavlefshëm." Ilhan Berk

Jeta Botërore tenton që janë të ngjashme me ato të ujit të detit të brendshme. Grumbullojë nga Susan, pini sa etur. Ibn Arabi

"Ju qëndroni drejt, si Elif, i sigurt; Gjej kurbë e telashe. "

Djali i mirë për prindërit e tij i cili, së bashku me Profetin hyjnë në Xhennet

Kishte dy vëllezër. Një natë nëna dergjej në shtrat, tjetra do të shikojmë natën tjetër. Ata kishin rënë dakord. Abid ishte shumë i dhënë pas adhurimit të kotë që adhuroi deri në mëngjes.

Për ta bërë këtë, vëlla,
- Sot, nëna ime ka vazhduar për të shërbyer ju, dhe unë do të thonë se gjithsesi adhurojmë.

Nëna ime kurrë nuk menduan për të parë atë si të mirë. Vëllai i tij, vëllai i tij, i cili gjithashtu Abidine shpërblim për të fituar, ndonjëherë ", është rradha juaj sot," thotë ai.

Kjo Abidine i ri, do t'ju pyesja, ajo do të jetë e angazhuar në adhurim deri në mëngjes.
Një natë ai dëgjoi nga një herë deri në adhurimin e mëngjesit kënaqësinë e tij për shkak të vëllait të tij, si dhe shqetësuese si gjithmonë, "Sonte unë lutem më lejoni në," tha ai.

Shkuar për të shërbyer nënën që të pranojë vëllain e tij ishte hedhur për të adhuruar.
Kam qëndruar në një telefonatë për të fjetur dhe pa një ëndërr. Në atë ëndërr fytyrën e ndritur e një personi;
- Forgiven vëllait tënd. ka thënë ai.
I ri interesant pyeti:
- Unë nuk kam falur, pse?
- Ju jeni duke i falur, por ju falur për shkak të vëllait të tij.
- I lutem Allahu Te'ala. Ime më falni sepse edhe pse unë jam vëllanë e tij dhe nënën e tij për të shërbyer çfarë është dituria?
Një person u përgjigj:
- Allahu Te'ala nuk urdhëruar që të adhuroni kot, por e bëri të detyrueshme shërbim prindërore mirësi. Për më tepër, nëna e kishte ky shërbim. Në përputhje me urdhrat e vëllait të tij ai fitoi dhe u rrit. Falë tij ju u falur ..

Përshkruar në hadith se:
"Jeta shërbyer prindërit e tij i shëndetshëm dhe të gjatë."

Hazreti Moisiu shkon mbi nga Haka lusim Allahun pasi ka mësuar që fqinjët qiellore.

Kjo është një kasap. Kasap, gatuaj një copë të mishit. Zenbil merr varur poshtë, keni një gratë shumë të varfër dhe të japin ujë. Clean atë, ai e vë zenbil.

Kasap, "Kjo është nëna ime. Kjo e bën hyrjen e pleqërisë; mëngjes dhe në mbrëmje, unë shoh si kjo, "thotë ai.

Nëna kasap ", Ya Rabbi Moisiu i biri i aleyhissel qiell, por fqinjët gleefully" Profeti Moisiu i dëgjoi këto de-akull.

Qyteti, "Ungjilli, Allahu Te'ala, ai aleyhissel Moisiu kishte fqinjët por nga Perëndia".

"Mirësia Birësues për prindërit e tij, së bashku me Profetin hyjë në Xhennet." REL. Rafi